Karşıyaka, hem liderlik hem de 48 yıllık rekor peşinde! Büyük derbiye hazır mısınız?

TFF 3'üncü Lig'de sezona müthiş bir başlangıç yapan Karşıyaka, 5'inci hafta maçında hem liderliği ele geçirmek hem de 48 yıllık kalesini gole kapatma rekorunu egale etmek için sahaya çıkıyor.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezona rüya gibi bir başlangıç yapan Karşıyaka, 4 maçta namağlup 10 puan toplayarak zirve yarışında iddialı bir konuma geldi. Bu süreçte kalesini gole kapatan Karşıyaka, ligde hiç gol yemeyen nadir takımlardan biri oldu. 4 haftada rakip filelere 8 gol gönderen İzmir ekibi, şimdi hem liderliği devralmak hem de 48 yıllık bir rekoru egale etmek için sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Karşıyaka, İzmir derbisinde Bornova 1877 karşısında yine kalesini gole kapatmayı başarırsa, 1976-77 sezonundaki 5 maçlık gol yememe rekorunu egale edecek. O dönemde de 3'üncü Lig'de mücadele eden Karşıyaka, 48 yıl sonra bu başarıyı tekrar ederek tarihe bir kez daha adını yazdırmak istiyor. Tecrübeli teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki ekip, bu maçta rakibini yenerek liderliği tek başına ele geçirmeyi hedefliyor.

Yeşil-kırmızılı ekipte kaleci Hakan Canbazoğlu başta olmak üzere savunma hattı, gösterdikleri performansla taraftarların güvenini kazandı. Abdülkadir, İsmail, Cenk Ahmet ve Ferdi'nin yer aldığı savunma dörtlüsü, Karşıyaka'nın bu sezonki başarısında kilit rol oynuyor. Akçay, savunmadaki istikrarı koruyarak başarıyı devam ettirmek istiyor.

Karşıyaka, iç saha maçlarını oynadığı Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda yaşanan ışıklandırma sistemi arızası nedeniyle maçlarını gündüz saatlerinde oynamak zorunda kalıyor. Bornova 1877 ile oynanacak maç da bu nedenle 16.00'da başlayacak. Karşıyaka, taraftarlarının yoğun desteğiyle sahaya galibiyet için çıkacak.

Maçın bilet fiyatları ise maraton 125 TL, numaralı alt 250 TL, VIP A ve C 600 TL, VIP B ise 1000 TL olarak satışa sunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.