Karşıyaka ve Galatasaray çeyrek final için karşılaşıyor

Kupanın son 32 turunda N Grubu'nu lider tamamlayan Galatasaray Odeabank ile K Grubu'nu ikinci sırada bitiren Pınar Karşıyaka, çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek. İlk maçın yarın saat 19.00'da Karşıyaka Arena'da yapılacağı...

Kupanın son 32 turunda N Grubu'nu lider tamamlayan Galatasaray Odeabank ile K Grubu'nu ikinci sırada bitiren Pınar Karşıyaka, çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek. İlk maçın yarın saat 19.00'da Karşıyaka Arena'da yapılacağı eşleşmede rövanş mücadelesi ise 1 Mart Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.Bu turu geçecek ekip çeyrek finalde Alman ekipleri Bayern Münih-Alba Berlin eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.İki takımın anlaşması sonucunda iki karşılaşmayı da deplasman ekiplerinin taraftarları takip edemeyecek.

Türk takımlarının randevusu

Avrupa kupalarında kendi aralarında şimdiye kadar 38 kez karşılaşan Türk temsilcileri, 6. kez elemeli turlarda birbirlerine rakip oldu. Daha önceki eşleşmelerde Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Tuborg ve Türk Telekom birer kez rakiplerine üstünlük kurarak turu geçmişti. Pınar Karşıyaka, ikinci olarak çıktığı K Grubu'nda Trabzonspor Medical Park ile karşılaşmış ve iki maçı da kaznamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı
Galatasaray'da Başkanlık Yarışı: Dursun Özbek'e Süpriz Rakip!
Beşiktaş'ın Cenk Tosun Noktası!
İsmail Kartal: 'Mayıslar Bizim Olacak'
Fenerbahçe Beko, Play-off Serisinde 2-1 Öne Geçti ve Final Four İçin İstanbul'da Heyecan Dorukta!