Kartal 92 milyon euroluk bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak!

Giovanni van Bronckhorst’un takımın başına geçmesiyle birlikte Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlı ekip, ilk olarak Brezilyalı savunmacı Gabriel Paulista’yı kadrosuna dahil ederken, şimdi de 92 milyon euroluk bir süper yıldızın peşinde.

Giovanni van Bronckhorst’un takımın başına geçmesiyle birlikte Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlı ekip, ilk olarak Brezilyalı savunmacı Gabriel Paulista’yı kadrosuna dahil ederken, şimdi de 92 milyon euroluk bir süper yıldızın peşinde. Geçen sezon şampiyonluk yarışında geride kalan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmeyi öncelik olarak belirledi. Özellikle defans bölgesinde yaşanan sorunları çözmek amacıyla yaz transfer döneminde savunma hattını yeniden inşa etmeye karar verdi.

İlk adım olarak Gabriel Paulista’yı transfer eden Beşiktaş, bu Brezilyalı stoperin yanına bir partner arayışına girdi. Bu doğrultuda 92 milyon euro değerindeki süper yıldız için harekete geçti. Fanatik'in haberine göre Beşiktaş, Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında forma giyen İspanyol savunma oyuncusu Aymeric Laporte’yi transfer listesine aldı ve bu oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Kartal’ın, 30 yaşındaki stoperi transfer etmeyi hedeflediği belirtildi.

30 yaşındaki stoper oyuncusunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro iken, bugüne kadar kendisi için toplamda 92 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.