Kartal Adliyesi'nde silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti

İstanbul Anadolu Adliyesiı 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir cinayet davasının ardından silahlar konuştu.Hürriyet’ten Aziz Özen’in haberine göre, duruşma görüldüğü sırada B blok eksi dördüncü katta bulunan çay...

İstanbul Anadolu Adliyesiı 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir cinayet davasının ardından silahlar konuştu.

Hürriyet’ten Aziz Özen’in haberine göre, duruşma görüldüğü sırada B blok eksi dördüncü katta bulunan çay ocağında ilk önce iki taraf arasında arbede yaşandı. Polis ekipleri ve özel güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile taraflar adliye dışına çıkartıldı. Bir grup adliyenin arkasındaki Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki çay bahçesine gitti.

Grup burada oturduğu sırada, içinde üç kişinin bulunduğu siyah Mercedes marka otomobilden grubun üzerine ateş açıldı. Bir kişi göğsünden, bir kişi de ayağından yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçmaya çalışan üç kişi, cadde üzerinde seyir halindeki iki otomobile çarptıktan sonra otomobillerini bir benzinliğe bırakarak yaya olarak kayıplara karıştı.

Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, saldırganları yakalamak için ekipler alarma geçti.

BİR KİŞİ ÖLDÜ
Duruşmanın bitimi ile bu kez silahlar patladı. Silahlı kişiler, adliyenin dışındaki Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan cafede bekleyen kişilere ateş açtı. Ateş sonucu birinin ağır iki kişinin yaralandığı, yaralanan Salih Hakyolu isimli kişinin kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldüğü öğrenildi. Diğer kişinin tedavisi ise sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!