Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı kulüpten kovdu!

Fenerbahçe, Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdıktan sonra gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho liderliğindeki sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdıktan sonra gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho liderliğindeki sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi. İsmail Kartal, takım içinde aktif rol almayı bıraktı. Mourinho ise 10 milyon euroluk bir yıldız oyuncuyu Fenerbahçe kadrosundan çıkardı ve oyuncularıyla vedalaştı.

İSMAİL KARTAL SAHAYA AYAK BASTIRMIYORDU

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Son olarak, Fotomaç'ta yer alan habere göre, EURO 2024'te gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin ilgisini çeken Mert Müldür, Fenerbahçe'den ayrılıyor.

JOSE MOURINHO 10 MİLYON EUROLUK YILDIZI KOVDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Fransız ekibi Marsilya da dahil olmak üzere Avrupa'nın çeşitli kulüpleri, Milli takım oyuncusu Mert Müldür ile ilgileniyor. Oyuncunun menajeri, Ligue 1 ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor. Mert Müldür, İsmail Kartal döneminde fazla forma şansı bulamamıştı ve Jose Mourinho'ya rağmen takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Gelen bilgilere göre, Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun menajerine "Eğer 15 milyon euroyu getirirsen, Mert Müldür'ü alabilirsin" şeklinde bir teklifte bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.