Kartepe’de yeni dönemin ilk toplantısı! İlk toplantıdan kareler!

Kartepe Belediyesinden ilk toplanti pozları geldi! Bu yeni dönemin ilk meclis toplantısı, yapıldı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti. İşte o toplantıdan kareler..

Kartepe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman başkanlığında gerçekleştirildi ve toplantıda 17 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, meclis önünde yaptığı konuşmada, "Herkese hoş geldiniz, öncelikle hayırlı olsun. Allah kimseyi utandırmasın. İnşallah bu süreçte vatandaşlarımıza güzel hizmetler verebiliriz. bizim irademizdeki insanlar bizim gücümüzdedir. Parlamentomuz böylece halk seçimleriyle oluşturuldu. "Halkımıza sizler için en kalbi duygularımla teşekkür etmek istiyorum" dedi.. 

KARTEPE YENİ TOPLANTISI!

Toplantıda birinci başkan yardımcılığına Orhan Akyüz, ikinci başkan yardımcılığına Erol Yılmaz, Eda Açıkyol ve Elif seçildi. Durmuş milletvekilliğine, Bilal Karslı ve Hakan Özçelik ise milletvekilliğine seçildi. Kapalı oylamayla meclis üyeliğine Ahmet Özüer, Erol Yılmaz ve Hulusi Aktop seçildi.

Olağanüstü toplantının gündeminde yer alan komite üyeleri belirlendi. İmar Komisyonu'na Enes Aydınlı, Eda Açıkyol, Bilal Karslı, Sedat Topal İkram Demç; Plan ve Bütçe Kurulu'na Zafer Turhan, Selçuk Kösemen, Erol Yılmaz, Kadir Keskin, Serkan Altıntaş; Elif Durmuş, Murat Sağlam, Selçuk Kösemen, Oktay Kösem, Sefa Çeleb Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komitesi; Çevre Komitesi'nden Hakan Özçelik, Sedat Bal, Bilal Karslı, Zeki Karakadım, Oktay Kösem; Mahir Tutak, Ahmet Güngörmez, Bahri Özdemir, Serkan Altıntaş, Zeki Karakadılar Çeşitli Konularda Komite; Sosyal Komite'ye Ali Karakaş, Hulisi Aktop, Hüseyin Şimşek ve Ebru Önal Çetinkaya seçildi..

Meclis gündeminde yer alan Hakan Özçelik ve Mahir Tutak Marmara Kent Birliği; Aktop Tarihi Kentler Birliği'ne Erol Yılmaz ve Hulusi; Yağlı Güreşleri düzenleyen il derneğine Selçuk Kösemen, Hüseyin Şimşek ve Enes Aydınlı oy çokluğuyla seçildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu