Kasımpaşa-Hatayspor maçının ardından Sami Uğurlu'dan Açıklama Geldi!

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor'u 3-0 mağlup eden Kasımpaşa'da galibiyet sevinci var! Teknik direktörü Sami Uğurlu, maçın peşinden açıklamalarda bulundu ve maçın sonucu hakkında..

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor'u 3-0 mağlup eden Kasımpaşalı teknik direktör Sami Uğurlu, son maçlarında geçiş oyununu çok iyi oynadıklarını ve birçok fırsat bulduklarını söyledi.

Sami Uğurlu, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından basına açıklama yaptı. Son maçlarında çok fazla yer kapladıklarını belirten Uğurlu, şöyle konuştu:

"Çok iyi bir geçiş oyunu oynuyoruz. İkinci bölgeden üçüncü bölgeye çok etkili geçiyoruz çünkü çok hızlı oyuncularımız var. Hajradinovic ve Aytaç Kara merkezde iyi iş çıkarırsa güzel yerler buluruz. Ankaragücü ile oynadığımız son maçta çok iyi pozisyonlar bulduk ama savunmada Kenneth Omeruo ve Sadık'ın olmayışı bizi hayal kırıklığına uğrattı. Her defansın arkasına vurduğumuz her topla gol yedik. Oyunu iyi kontrol etsek bile golsüz bir maçtan çıkıp toplarda gol yiyebiliriz. Bu yüzden sonucu kaydedemedik. 3 günde bir maç oynuyoruz ama buna rağmen ligin en gelişmiş takımıyız. Ayrıca kupa müsabakaları da düzenlenecek. Orada birçok yeri ele geçirdik. Bazı oyuncularımızı dinlendirip gençlere şans vermek istedik. Aslında çok iyi mücadele ettiler.''

"Kadro derinliği nedeniyle daha fazla transfere ihtiyacımız var"
Transferlerle ilgili konuşan Uğurlu, şunları söyledi: "Oğulcan Çağlayan aramıza katıldı. Son 1-2 yıldır kendisini gözlemlemiyoruz. Potansiyelinin olduğunu biliyorduk. Bizim formasyonumuza uyduğunu düşünüyoruz. Yeterince maç oynarsa çok farklı bir Sonulcan göreceğiz. Kadro derinliğinden dolayı daha fazla transfere ihtiyacımız var. Winck önümüzdeki hafta kapanıyor ve daha iyi bir seçeneğimiz yok. 4-5 transfere ihtiyacımız var. Ulaşmak istediğimiz şey bu. Oyuncuları doğru rotasyonda kullanırsam performansları artıyor.'' dedi.

Uğurlu, önümüzdeki maçların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Biz zirvede kalmak istiyoruz. Üst sıralarda kalabilmek için önümüzdeki maçlarda alacağınız puanlar çok önemli. Doğru transferlerle zirvede kalmak istiyoruz. Umarım istediğimiz gibi ilerleyebiliriz." dedi.

Pistteki yoğunlukla ilgili konuşan Uğurlu, şunları söyledi: "Müfettişler benden sürekli değişiklik yapmamı istiyor. Kabine baktığınızda bunun mümkün olmadığını görüyorsunuz. Genç oyuncularla kupa maçına gittik. Milli takıma oyuncu yetiştirmek istiyorum ama Ankaragücü kaybederlerse neden kaybettiğinizi bilmiyorum!

Bizim ülkemizde futbol sonuç odaklıdır ve bu yüzden bu tür sorunlar yaşıyoruz. Bu bakış açısının değişeceğini umuyorum.'' değerlendirmesini yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.