Kasırga faciası! Katliam gibi kasırga!

Son dakika haberi.. Venezuela'da, Atlantik Okyanusu'ndan gelen Beryl Kasırgası'nın önüne geçmek mümkün değil. Önüne ne çıkarsa yok ediyor. Kasırga etkisiyle yaşamını kaybedenlerin sayısı yükseliyor. Son dakika!

Devlet kanalı VTV, yaptığı açıklamada kasırganın ülkenin kuzeydoğu kesimini vurduğunu, 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve birçok bölgeyi elektriksiz bıraktığını bildirdi.

Başkan Nicolas Maduro, Sucre eyaletinde 400 evin tamamen yıkıldığını, 8 bin evin ise kısmen hasar gördüğünü açıkladı. Sucre'de kayıp dört kişiyi arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, kasırga mağdurlarına su, yiyecek ve ilaç sağlandığını söyledi.

ABD Ulusal Kasırga Merkezi'ne göre Kategori 4'e düşürülen Beril Kasırgası, Karayipler boyunca kuzeybatıya doğru ilerliyor.

Kolombiyalı yetkililer, Beryl Kasırgası'nın Magdalena, Cesar ve La Guajira'daki kontrol merkezlerinde orta şiddette yağmur ve kuvvetli rüzgar beklendiğini söyledi. Meksika'da, kasırganın Yucatan Yarımadası üzerinde beklenen etkisi öncesinde arama ve kurtarma operasyonları için 8.500 asker görevlendirildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.