Kassam Tugayları'dan İsrail askerlerine saldırı

Hamas'ın İzzeddin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad'ın Kudüs Seriyyeleri, Gazze'nin kuzeyinde İsrail askerleri ve askeri araçlarını hedef aldı. Patlayıcı ve füze saldırıları sonucu ölen ve yaralananlar olduğunu duyurdu. Saftavi bölgesinde bir askeri araç havaya uçuruldu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad'ın Kudüs Seriyyeleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde İsrail güçlerine yönelik düzenledikleri saldırılarda çok sayıda askerin öldüğünü ve yaralandığını açıkladı. Açıklamalar, grupların Telegram hesaplarından yapıldı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde İsrail güçlerini ve askeri araçları hedef alan saldırılar gerçekleştirdiklerini duyurdu. Telegram hesaplarından yapılan açıklamalarda, Kassam Tugayları, Cibaliya Mülteci Kampı'nın batısındaki İletişim Kavşağı yakınında bir eve saldırı girişiminde bulunan 15 İsrail askerinden oluşan bir piyade gücüne patlayıcılarla saldırı düzenlediklerini ve bu saldırı sonucu İsrail askerleri arasında ölen ve yaralananlar olduğunu bildirdi.

Ayrıca Kassam, Gazze şehrinin kuzeyinde, El-Haznedar yakıt istasyonu yakınında İsrail ordusuna ait bir personel taşıyıcısının ve Et-Tevam bölgesinde bir "Merkava" tankının "Yasin 105" füzeleriyle vurulduğunu açıkladı. Kudüs Seriyyeleri ise, Gazze'nin kuzeyindeki Saftavi bölgesine giren bir İsrail askeri aracının yüksek patlayıcı varil bombasıyla hedef alındığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.