Kastamonu''da kaza sonucu ölen ayıya tekme atıldı ve beddua edildi!

Kastamonu''da aracıyla çarptığı yoldaki ayı öldü araç ise ağır hasar aldı. Olayın ardından arabadan inen bir kadın ''Allah kahretsin seni emi, arabam mahvoldu'' dedi. Başka bir adamda yerde ölü halde yatan ayıya tekme attı. Kanlar içerisinde yerde zaten ölü bir halde yatan ayıya beddua edilmesi ve tekme atılması ise sosyal medyada duyarlı vatandaşların tepkisini çekti.

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde, hafif ticari aracın çarptığı ayı öldü. Bir kadın, ayının başında "Allah kahretsin seni emi. Arabam mahvoldu" diyerek beddua etti. Ayının etrafında toplananlar ise cep telefonlarıyla görüntü alırken, bir kişinin telef olan ayıya tekme atması dikkat çekti.

ÖLEN AYIYA 'ALLAH KAHRETSİN SENİ, ARABAM MAHVOLDU' DEDİ

Kaza, saat 14.30 sıralarında D-765 Karayolu Sarıyonca Köyü mevkiinde meydana geldi. Mülayim Çoban idaresindeki 34 FF 1193 plakalı hafif ticari araç, aniden yola çıkan boz ayıya çarptı. Sürücünün yara almadan kurtulduğu, boz ayı telef oldu. Araçta ise hasar meydana geldi. Yoldan geçen sürücüler, yolun ortasında yatan ayıyı görüntülemek için yarıştı.

ADAM YERDE CANSIZ YATAN AYIYI TEKMELEDİ

Bu sırada ayının başında duran bir eli belinde, bir elinde sigara olan bir kadın ayıya doğru, "Allah kahretsin seni emi. Arabam mahvoldu' diye beddua etti. Bir kişinin ise telef olan ayıya tekme atması dikkat çekti. Telef olan ayı, daha sonra gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri tarafından alınarak, gömülmek üzere götürüldü.

işte o görüntüler:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı