Kate Middleton'ın Kanser Açıklamasında Dikkat Çeken Detaylar: Beden Dili Uzmanları Konuştu

Prenses Kate Middleton, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kanser tedavisi gördüğünü açıklayarak tüm dünyayı şoke etti. Bu açıklamanın ardından Kate'in beden dili uzmanları tarafından yorumlanması da büyük ilgi gördü.

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayındaki karın operasyonundan sonra uzun bir süre kamuoyundan uzak kalması gündemdeydi ve bu konu ile alakalı türlü teoriler üretiliyordu. Ancak Prenses Kate sonunda sessizliğini bozdu ve kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Prenses, iki gün önce yayınladığı bir video vasıtasıyla zorlu mücadelesini paylaştı.

Beden dili uzmanı Chris Pardoe, Prenses Kate'in videosunu analiz etti. Pardoe, Kate'in video izleniminde zorlandığını hissettiğini ama halkın desteğine ve sağlık ekibine olan güveninin dikkate değer olduğunu belirtti. Operasyonun başarılı olduğuna dair samimi bir inancın olduğunu ve Prenses'in tamamen iyileşeceğine dair güven verdiğini ifade etti.

Kraliyet uzmanı Gertrude Daly, teşhisin çocukların okullarının tatil olmasını beklediğini söyledi. Prenses Kate, çocuklarını kanserle mücadele mevzusunda rahatlatmak için altı önemli söz yayınladı ve kendisinin iyileşeceğine dair güvence verdi.

CHRIS PARDOE ŞUNLARI KAYDETTI:

"Prenses Kate'in videosunu izlerken zorlandığını hissettim. Halkın desteğine başlangıçtaki içten teşekkür ve takdir, tedaviye ve sağlık ekibine olan yüksek güveni gösteriyor. Operasyonun başarılı olduğu mevzusunda samimi ve tamamen iyileşeceğinden emin."

Kraliyet uzmanı Gertrude Daly ise Daily Star'a yaptığı açıklamada teşhisin açıklanmasının çocukların okulları tatile girene kadar beklendiğini söyledi.

Prenses Kate, çocuklarına kanserle mücadele konusunda onları rahatlatmak için altı önemli söz yayınladı ve kamuoyuna kendisinin "iyi olacağını" şu sözlerle söylemişti:

"Tedavime başlamak için büyük bir ameliyatın peşinden toparlanmam zaman aldı. Ama en önemlisi, her şeyi George, Charlotte ve Louis'e uygun bir şekilde açıklamamız zaman aldı. onlar için ve iyi olacağıma dair onlara güvence vermek için."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
Tarihte bugün: 17 Mayıs'ta gerçekleşen bazı önemli olaylar
Diyabet riskinizi düşürmek bu kadar kolay: Tek bir gıdadan vazgeçmeniz yeterli!