Kate Middleton'tan iyi haber: 83 gün sonra ilk kez görüntülendi

Görüntülenen Galler Prensesi Kate Middleton'ın sağlık durumuyla ilgili spekülasyonları sonlandıran video, kamuoyunda rahatlama yarattı. Middleton'ın günlük yaşamına dönmesi, hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Galler Prensesi Kate Middleton, geçirdiği karın ameliyatından sonra ilk kez görüntülendi. İngiltere'nin taht varisi olan eşi Prens William ile birlikte bir mağazada alışveriş yaparken videoya çekildiği görüldü. Videoda, gündelik giysiler içinde yürüyen ve yüzü gülümseyen Prenses Kate'in iyi durumda olduğu belirtildi. The Sun gazetesinin uzun yıllardır kraliyet fotoğraflarını çeken Arthur Edwars, videonun Kate'in sağlığının iyi olduğunu gösterdiğini ifade etti.

NELER YAŞANMIŞTI?

Dün akşam saatlerinde sosyal medya Kate Middleton'ın öldüğü haberleri ile çalkalanmıştı. BBC tarafından haberler yapılacağı ve İngiliz Kraliyet ailesinin önemli bir açıklama yapmak için hazırlandığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu haberlerin ardından sosyal medyada Kate Middleton'un öldüğü haberleri ve çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. 83 gündür görünmeyen ve son paylaştığı fotoğrafın da photoshop olduğunun ortaya çıkmasının ardından bu iddialar gündemi bir hayli meşgul etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Biden açıkladı: "İsrail, Refah'a geniş çaplı saldırı başlatırsa silah göndermeyi durduracağız"
Kuzey Makedonya'nın yeni cumhurbaşkanı seçildi
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in Sırbistan Ziyareti: Stratejik İş Birliği ve Ortak Gelecek Vurgusu
Otomotiv Endüstrisinde Rekabet Kızışıyor: Tesla'nın İşten Çıkarması ve GM'nin Yetenek Avı
Dünyanın Zenginlik Lideri: New York City! Rapora Göre ABD ve Singapur Öne Çıkıyor