Kate Winslet'ın Cinsel İsteği İçin Sıra Dışı Çözüm

Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, cinsel isteğini artırmak için testosteron replasman tedavisi gördüğünü açıkladı. Titanik yıldızı, cinsel sağlık sorunları yaşayanları tiroid ve testosteron seviyelerini kontrol ettirmeye çağırdı.

Titanik filmiyle dünya çapında tanınan Kate Winslet, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. 48 yaşındaki yıldız, düşük dozda östrojen hormonu içeren testosteron replasman tedavisi gördükten sonra libidosunun  nasıl arttığını paylaştı.

TEDAVİSİNDEN BAHSETTİ

'How To Fail With Elizabeth Day' adlı podcast yayınına katılan Winslet, bir dinleyicinin uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşıyla cinsel hayatını nasıl yeniden
canlandırabileceğine dair tavsiyeler istediğinde kendi tedavisinden bahsetti.



 

"BAZEN KADINLARIN LİBİDOLARI CİDDİ ŞEKİLDE DÜŞER"

Ünlü Hollywood yıldızı, dinleyiciye yardım etmek için kendi tedavi yolculuğunu anlatırken, "Bazen kadınların libidoları ciddi şekilde düşer, çünkü tiroidlerinde bir sorun olabilir" dedi.



 

"BENCE KADINLAR YAŞLANDIKÇA DAHA ÇEKİCİ OLUYORLAR"

Winslet, kadınların vücutlarında zamanla meydana gelen kaçınılmaz değişikliklere rağmen yaşla birlikte gelen birçok olumlu şeyin de olduğunu belirterek, "Bence kadınlar yaşlandıkça daha çekici oluyorlar ve kim oldukları gerçeğine daha çok gömülüyorlar, daha güçlü oluyorlar, dünyada daha az umursuyor ve bu güçlendirici bir şey" şeklinde konuştu.


 

CİNSEL HAYATINDA SORUN YAŞAYANLARA SESLENDİ

Dinleyenleri tiroid ve testosteron seviyelerini kontrol ettirmeye çağıran Winslet, "Bu hormanların nasıl hissettiğiniz üzerinde doğrudan etkisi olabilir. Bu sizin hatanız değil, vücutlarımız tuhaf ve özellikle yaşlandıkça tuhaf şekillerde davranıyor. Yani, erkek arkadaşınızla ss yaparken nasıl hissettiğinizi düşündüğünüzden çok daha fazla etkileyen hormonal seviyelerde bir düşüş olabilir" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.