Katliamdan kurtulan kadın korku dolu anları anlattı

Reina saldırısından kurtulan 22 yaşındaki Ukraynalı Natasha Volnova, yaşadığı korku dolu anları ve nasıl hayatta kaldığını anlattı.Hürriyet'te yer alan habere göre, korku dolu anlar yaşanmadan bir saat önce kişisel Instagram...

Reina saldırısından kurtulan 22 yaşındaki Ukraynalı Natasha Volnova, yaşadığı korku dolu anları ve nasıl hayatta kaldığını anlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, korku dolu anlar yaşanmadan bir saat önce kişisel Instagram hesabına, Reina’da eğlendiği görüntüleri yükleyerek ''Mutlu Yıllar’ notu düşen Ukraynalı kadın, arkadaşlarıyla birlikte mekânda eğlenirken yaşadığı dehşet anlarını paylaştı.

Kulübün içine girip kurşun yağdırmaya başlayan teröristi fark eden Volnova, anlık bir refleks ile masanın altına girerek orada saklandığını ve hayatını böyle kurtardığını ifade etti.

Volnova’nın söylediğine göre, masanın altındaki korku dolu bekleyiş sonrasında bir polis görevlisi genç kadını buldu ve saklandığı yerden güvenli bir şekilde çıkmasına yardım etti.

Saklandığı yerden, teröristin sadece sırtını ve kafasında siyah bir şapka olduğunu görebildiğini ifade eden Volnova, kanlı saldırıda bir arkadaşının öldüğünü söyledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında
75 yıldır hizmet veriyordu: Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti
19 ilde "Sibergöz" operasyonu, 51 gözaltı
H.K.G. davası: Sanıklar yeniden hâkim karşısında
Altı üstü kıytırık eski bir siyasetçisin