Kayhan Yıldızoğlu'nun eski eşi Suna Yıldızoğlu'ndan duygusal veda: Soyadını taşımaktan hep onur duyd

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerle yaşamını kaybetti. Eski eşi Suna Yıldızoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Yıldızoğlu'nun vefatının peşinden duygularını dile getirdi. Suna Yıldızoğlu, "Hep soyadını...

Sinema ve dizi dünyası Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu'nun vefatıyla sarsıldı. Selena dizisindeki 'Honos' karakteriyle hafızalara kazınan ve "Yaban", "Neşeli Günler", "Hababam Sınıfı", "Sarmaşık Gülleri" ve "Kurtlar Vadisi" gibi 150'den fazla projede yer alan oyuncu, 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlere yaşamını kaybetti.

'SOYADINI TAŞIMAKTAN HEP ONUR DUYDUM'

1976-1978 yılları arasında Kayhan Yıldızoğlu ile evli olan oyuncu Suna Yıldızoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eski eşine veda etti. Paylaşımında duygularını dile getiren Suna Yıldızoğlu şu ifadeleri kullandı:

"İç dünyamı keşfeden insan, ne kadar çok öğrendim senden. Aşk bitince sevgi ve saygıyla dostluğumuz sürdü. Zeki, esprili, kültürlü, bilgili insan, hep soyadını taşımaktan onur duyduğum insan, rahatlık içinde uyu...Kalbimde, annem ve babam gibi, hep yaşıyor olacaksın."

CENAZESİ PAZARTESİ LEVENT'TEN KALDIRILACAK

Öte yandan; Kayhan Yıldızoğlu'nun vefatının peşinden açıklama yapan kızı Sibel Aybar, babasının cenaze bilgilerini paylaştı. Aybar, "Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz pazartesi günü öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.