Kayseri'de Cezaevi Nakil Devriyesi Sırasında Jandarma Astsubay Nebi Çullu Şehit oldu

Kayseri'nin İncesu ilçesinde cezaevi nakil devriyesi sırasında trafik kazası: Jandarma Astsubay Nebi Çullu şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı, başsağlığı diledi.

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, cezaevi nakil devriyesi sırasında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, ne yazık ki hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi açıklamasına göre, Çullu'nun şehadeti ülkeyi derin bir üzüntüye boğdu. Olay, güvenlik güçlerinin zorlu görevlerindeki riskleri bir kez daha hatırlattı. Şehit Çullu'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, 21 Mart tarihinde gerçekleşen bir cezaevi nakil devriyesi sırasında meydana gelen trafik kazası sonucunda ağır yaralanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, Çullu'nun fotoğrafıyla birlikte şu açıklama yapıldı: "3 Nisan 2024 tarihinde şehit düşen kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun."Bu üzücü olay, bölgedeki güvenlik güçlerinin rutin görevlerinden biri olan cezaevi nakil devriyesi sırasında meydana geldi. Çullu'nun şehit düşmesi, Türkiye'nin dört bir yanındaki güvenlik güçlerinin üstlendiği riskli görevlerin zorluğunu bir kez daha gözler önüne serdi.Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu'nun ailesi ve yakınları, acılarını paylaşan birçok kişinin başsağlığı dilekleriyle destekleniyor. Türk milleti, bu tür trajik kayıplar karşısında birlik ve dayanışma içinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Çullu'nun anısına yapılan dualar ve saygı duruşları, ülkenin dört bir yanından yükseliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Sahil Güvenlik Operasyonu: İzmir'de 52 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı