Kayseri'de çok sayıda öğretmene ByLock operasyonu

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü Cemaat soruşturması kapsamında daha önce meslekten ihraç edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 33 öğretmenden 24'ü, ByLock kullandıkları iddiasıyla bu sabah yapılan...

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü Cemaat soruşturması kapsamında daha önce meslekten ihraç edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen 33 öğretmenden 24'ü, ByLock kullandıkları iddiasıyla bu sabah yapılan operasyonlarla gözaltına alındı.

CNN Türk'te yer alan habere göre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğine getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis, meslekten ihraç edilen öğretmenlerden Esra Doğan, Esra Şafak, Fatma Nurdan Adıyaman, Gül Durak (Erbakırcı), Gülcan Alıcı, Habibe Tuzcuoğlu, Hacer Demir, Hanife Bozkunt, Hatice Betül Çanakçı, Hatice Karabulut, Keziban Murt, Leyla Talay, Meral Yılmaz, Özlem Dayıoğlu, Rumeysa Doğan (Işık), Şule Eroğlu, Tuğbanur Tomakin, Ülkü Tokul, Vildan Ejder, Zehra Şahin (Sağır), Selvi Yavuz, Mahinur Kübra Avşar, Ayşe Yasemin Şarvan ve Neriman Demirci'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden 9'unun yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!
Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı geldi