Kayseri'de Sevgilisinin Babası Tarafından Vurulan Genç, 17 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Kayseri'de, sevgilisinin babası O.A. tarafından tabancayla vurulan 16 yaşındaki Osman Can Gündüz, 17 gün süren tedavi sonrası hayatını kaybetti. O.A. ve kızı olay yerinden kaçarken, polis kaçanları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri'de, 2 Temmuz akşamı yaşanan trajik olayda, 16 yaşındaki Osman Can Gündüz, sevgilisi T.A.'nın babası O.A. tarafından tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Gündüz, 17 gün süren tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. O.A. ve kızı olay yerinden kaçarken, polis kaçanları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri'de, 2 Temmuz akşamı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Osman Can Gündüz (16), sevgilisi T.A.'yı (15) kaldırımda yürürken gördü. Gündüz, T.A.'nın yanına yürüyerek yaklaştı. Bu sırada T.A.'nın babası O.A., Gündüz'ü fark ederek kovalamaya başladı. Gündüz, arkadaşlarının aracına binerek kaçmaya çalıştı. 

Ancak O.A., içinde kızı T.A.'nın da bulunduğu aracını kullanarak Gündüz'ün aracını takip etti ve çarptı. O.A., aracından inip Gündüz'ün bulunduğu araca yönelerek tabancasıyla Gündüz'ü vurdu ve ardından kızıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Gündüz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Osman Can Gündüz, tedavi gördüğü hastanede 17 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Gündüz'ün cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna getirildi. Otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Talas ilçesi Başakpınar Mezarlığı'na gömüldü ve cenaze namazı kılındı.

Polis, olay yerinden kaçan baba ve kızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.