Kayserispor - Beşiktaş maçının ardından teknik direktörlerden açıklama

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maçta gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas ve Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maçta gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas ve Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos değerlendirmelerde bulundu.

HARI VUKAS: POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, mücadelede pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, takımının çabasından memnun olduğunu ancak gol atamadıkları için üzgün olduklarını ifade etti. Vukas, önlerinde zorlu bir sezon olduğunu vurgulayarak, daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi. 

Vukas, "Çok zor bir mücadele oldu. Sahanın her yerinde takım halinde mücadele ettik. Maçın sonuna kadar gol atmak istedik. Takım halinde birçok gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Günün sonunda bu maçtan çıkaracağımız pozitif şeyler var. Önümüzde zor bir sezon var. Kale önünde yakaladığımız pozisyonları değerlendirmek adına daha çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

FERNANDO SANTOS: BERABERLİK ADİL BİR SONUÇ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos ise maçın zorlu geçtiğini dile getirerek, her iki takımın da sıkı bir mücadele ortaya koyduğunu belirtti. Santos, takımının ofansif anlamda sıkıntılar yaşadığını ve daha güçlü olmaları gerektiğini söyledi. İkinci yarıda biraz daha iyi olduklarını ancak hatalar yaptıklarını ifade eden Santos, sonuç olarak beraberliğin adil olduğunu dile getirdi. 

Santos, "İki takım da çok fazla mücadele etti. Çok çalıştı. İki takım da maçı kazanmak için oynadı aslında. Ama tabi beraberlik çıktı. Topu döndürme ve kullanma anlamında sıkıntı yaşadığımızı söyleyebilirim. Bugün zemin de buna izin vermedi. Zemin de gerçekten çok kötüydü. Ama, ben takımıma baktığım zaman oyun anlamında biz ofansif ve planlı organize atak anlamında bugün sıkıntılar yaşadık. Kolektif olarak, takım olarak bu konuda daha güçlü olmak zorundayız. Bir süre sürekli uzun topa döndük. Hep kontratak kovaladık aslında teknik olarak. Çok fazla uzun top oynadığımız için de bir anlamda istediğimiz o topu döndürerek, topu kullanarak rakip bloklar arasında o boşlukları değerlendiremedik. Oyuncularım aslında maksimumunu verdiler. Bugün onu söyleyebilirim. Herkes elinden geleni yaptı. İkinci yarı özelinde konuşacak olursam ikinci yarı biraz daha iyiydik. Bence topu kullanma anlamında biraz daha topa sahip olduk. Ama rakibimiz de aslında bizim hatalarımızdan bazı şanslar ve pozisyonlar buldu. Bazı kötü ve basit hatalar yaptık. Kayserispor, bazı şanslar yakaladı. Ama, işin nihayetine baktığın zaman bu beraberlik adil bir sonuç oldu. İki takım da aslında bu oyun anlamında beraberliği hak etti diyebilirim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti