Kayserispor-İstanbulspor Hakemi Belli Oldu!

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, Kayserispor-İstanbulspor maçına Cihan Aydın'ı orta hakem olarak görevlendirdi.

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, Kayserispor-İstanbulspor maçına Cihan Aydın'ı orta hakem olarak görevlendirdi.

CİHAN AYDIN MAÇI YÖNETECEK

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak maçların hakemleri belirlendi. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamalara göre, 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek Kayserispor-İstanbulspor müsabakasının orta hakemi Cihan Aydın oldu. Cihan Aydın'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Volkan Ahmet Narinç üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olarak görev yapacak. Cihan Aydın, bu sezon Kayserispor'un maçında ilk kez orta hakem olarak görev alacak.

Söz konusu mücadele, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak. Futbolseverler, Kayserispor ile İstanbulspor arasındaki bu müsabakayı heyecanla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonluk Hedefinde Yeni Hareket: Ayoub El Kaabi Transferi!
Ronaldo'nun 200 milyon Euro'luk maaş almasıyla ilgili şaşırtıcı bir karar açıklandı!
Fenerbahçe'den Bomba Transfer Hamlesi: Romelu Lukaku İçin Harekete Geçildi!
Antalyaspor Gençleri: 29 Madalyayla Zafer Kazandı!
Manchester United'ın Savunma Kalesi Raphael Varane, Yaz Transfer Döneminde Takımdan Ayrılacak!