Kayserispor, Mehdi Bourabia ile Sözleşme Uzattı

Kayserispor, Faslı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia ile bir yıllık sözleşme yeniledi. Geçen sezon devre arasında Frosinone'den kiralanan Bourabia, Kayserispor'la 13 lig maçında 3 gol atmıştı. Kulüp, oyuncuya başarılar diledi.

Kayserispor, geçtiğimiz sezonun devre arasında İtalya'nın Frosinone takımından kiralanan Faslı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki futbolcu, Kayserispor formasıyla çıktığı 13 lig maçında 3 gol atarak etkili bir performans sergilemişti. Kulüp, Bourabia'ya başarılar diledi.

Kayserispor, geçen sezon kadrosunda bulunan Faslı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Mehdi Bourabia ile bir senelik sözleşme imzalanmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Mehdi Bourabia, geçen sezon devre arasında İtalya'nın Frosinone takımından Kayserispor'a kiralanmıştı. 32 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de Kayserispor formasıyla çıktığı 13 maçta 3 gol attı.

MEHDİ BOURABİA

Mehdi Bourabia, Faslı profesyonel futbolcudur. Orta saha oyuncusu olarak görev yapar ve kariyerinde çeşitli kulüplerde oynamıştır. 32 yaşındaki Bourabia, geçtiğimiz sezon Kayserispor'da kiralık olarak forma giymiş ve ligde 13 maçta 3 gol atmıştır. Önceki yıllarda Konyaspor'da da oynamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.