Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar: 'Puan Almak İçin Geldik, Üzgünüz Ki Başaramadık

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray deplasmanına puan ya da puanlar almak için geldiklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını ifade etti

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olduktan sonra basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Uçar, öncelikle Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit olan askerlere rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyerek sözlerine başladı.

''Hedefe Ulaşamadığımız İçin Üzgünüm''

Galatasaray deplasmanının Türkiye'nin en zorlu deplasmanlarından biri olduğunu ifade eden Uçar, iyi bir atmosferde, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip Galatasaray karşısında mücadele etmenin zor olduğunu belirtti. Maç öncesinde amaçlarının İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek olduğunu, ancak bu hedefe ulaşamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.

Uçar, maçın geneline bakıldığında ilk yarıda yaşanan hatalara dikkat çekerek, ilk goldeki top kaybı ve adam adama eşleşme hatasının kendilerini geriye düşürdüğünü belirtti. Ancak takımının oyundan kopmadığını, ikinci yarıda baskıyı arttırarak buldukları golle eşitliği sağladıklarını ifade etti. Ayrıca penaltı kaçırdıkları anın talihsizlik olduğunu da vurguladı.

Teknik direktör, maç boyunca her iki takımın da pozisyon ürettiğini ve galibiyeti hak edenin sahadan ayrıldığını belirterek, oyuncularını tebrik etti. Hakem Atilla Karaoğlan'ın maçı iyi yönettiğini söyleyen Uçar, hakem kararları üzerinden maçı değerlendirmeyeceğini ifade etti.

Recep Uçar, transfer yasağı nedeniyle zor günler geçirdiklerini ve yönetimin bu konuda çaba gösterdiğini dile getirerek, önlerindeki İstanbulspor ve ligdeki diğer maçlara odaklandıklarını belirtti. Oyuncularının performansından memnun olduğunu ve Kayserispor'un önemli bir marka olduğunu vurgulayan Uçar, takımın direncinden ve çabasından memnun olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti