Kayserispor yeni teknik direktörünü duyurdu

Bellona Kayserispor, Burak Yılmaz'ın görevden ayrılmasının ardından yeni teknik direktör olarak Sinan Kaloğlu ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Bellona Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz'ın görevinden ayrılmasının ardından yeni bir arayışa girdi ve Sinan Kaloğlu ile anlaştı. Kulüp, resmi açıklamasında, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Sinan Kaloğlu ile anlaşmıştır. Anlaşmanın hem Sinan Kaloğlu'na hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaloğlu, teknik direktörlük kariyerine İzmir temsilcisi Altay'da altyapı sorumlusuyla başlamış, ardından yaklaşık bir yıl boyunca Altay'ı çalıştırmıştı. 2023 yılının Nisan ayında Gençlerbirliği'nin başına geçen Kaloğlu, başkent ekibiyle 45 maça çıkmıştı. 43 yaşındaki teknik adam, 30 Haziran 2024'te Gençlerbirliği'ndeki görevinden ayrılmıştı.

SİNAN KALOĞLU KİMDİR?

Sinan Kaloğlu, Türk teknik direktör ve futbolcu. Kariyerine İzmir ekibi Altay'da altyapı sorumlusu olarak başlamış, ardından Altay'ı teknik direktör olarak yönetmiştir. 2023 yılında Gençlerbirliği'nin başına geçmiş ve burada 45 maça çıkmıştır. Kaloğlu, 30 Haziran 2024'te Gençlerbirliği'ndeki görevinden ayrılmıştır. Futbol kariyerinin yanı sıra teknik direktörlükteki tecrübesiyle dikkat çekmektedir. 43 yaşındaki Kaloğlu, genç ve dinamik bir yaklaşım sergileyen bir teknik adam olarak bilinir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.