Kayserispor'un Eski Kalecisi Lung'un 2,7 Milyon Lira Vergi Borcu Ortaya Çıktı

Kayserispor'un eski kalecisi Lung'un 2,7 milyon lira vergi borcu olduğu ortaya çıktı. Özvatan Mal Müdürlüğü, vergi borcuyla ilgili olarak yerel gazetede resmi ilan verdi ve borcun detaylarını duyurdu.

Kayserispor'un eski kalecisi Lung'un 2,7 milyon lira vergi borcu olduğu belirlendi. Özvatan Mal Müdürlüğü, vergi borcuna ilişkin detayları yerel gazetede yayımlanan resmi ilanla duyurdu. Borç, gelir vergisi, gecikme faizi ve vergi ziyaı cezasını kapsıyor.

Özvatan Mal Müdürlüğü, Kayserispor’un eski kalecisi Lung hakkında yerel bir gazetede resmi bir ilan verdi. İlanda, Lung’un 2 milyon 735 bin lira vergi borcu olduğu belirtildi. Bu borç, "gelir vergisi", "gecikme faizi" ve "vergi ziyaı cezası" kapsamını içeriyor.

Özvatan Mal Müdürlüğü tarafından verilen ilanda şu ifadelere yer verildi:

"Aşağıda adı ve soyadı ile vergi ve ceza türleri belirtilen vergi mükellefleri adına düzenlenen ödeme emirleri, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu’nun 93 ve müteakip maddeleri gereğince posta yoluyla bilinen adreslerinde bulunamadığından tebliğ yapılamamıştır. 213 sayılı Kanun’un 105’inci maddesi gereğince, adları geçen mükelleflerin ilan tarihinden itibaren bir ay içinde Özvatan Mal Müdürlüğü’ne şahsen veya vekil aracılığıyla başvurmaları; taahhütlü mektup veya telgrafla adreslerini bildirmeleri gerekmektedir. Bu süreye uyulmadığı takdirde, anılan Kanun’un 106’ncı maddesi gereğince ilanın yayımlandığı tarihten itibaren bir aylık sürenin sonunda adı geçen mükelleflere tebliğ yapılmış sayılacaktır."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.