Kayserispor'un Transfer Yasağı Kalktı! Kayserispor'un müjdesini Ali Çamlı verdi!

Süper Lig ekibi Kayserispor, transfer yasağı ile karşılaşmıştı! Kulüp Başkanı Ali Çamlı, "Bugün itibarıyla transfer yasağı sonlanmıştır. Kayserisporumuz, şehrimiz ve büyük Kayserispor taraftarımız için hayırlı uğurlu olsun" açıklamaları ile yasağın bittiğini açıkladı!

Kalan dosyaların parasını bir gün içinde ödeyen Kayserispor, geçici transfer süresinin bitimine 1 gün kala panoyu açtı. Kulüp başkanı Ali Çamlı, sarı-kırmızılı takımın sosyal medya hesabından videolu açıklama yaparak transfer komitesinin açılışını duyurdu.

KAYSERİSPOR TRANSFER YASAĞI KALKTI!

Ali Çamlı, şu ifadeleri kullandı: "Uzun zamandır mücadele ettiğimiz Kayserispor yasağımızla nihayet bugün mücadele etme anına ulaştık. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu gururu tüm halkımla paylaşmak istiyorum. Bugün itibarıyla transfer yasağı sona erdi. Kayserispor'a, şehrimize ve muhteşem Kayserispor taraftarımıza başarılar dileriz. Ama kalbimiz biraz ağır, biraz da üzgünüz. Yüzyılın felaketinin yıl dönümünde bu açıklamayı yapmak biraz acı ama hayat devam ediyor. Yüzyılın felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlara sabır ve uzun ömürler diliyoruz. Onlarla yaşıyoruz. Onlar her zaman yanımızdalar. Bu bölgedeki tüm kardeşlerimize sabır ve güç diliyorum. Ama bu sevinci güzel Kayserispor camiası ve şehrimle paylaşmayı da görevim olarak görüyorum. Hepimize hayırlı olsun. Bundan sonra da camiamız yükselen Kayserispor'un takipçisi olmaya devam edecektir. Sen hepimizin yüreğindesin, başımızın tacısın. Bundan sonra da böyle devam edeceksiniz.''

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek