Kayyum atanan kaymakamın Almanya plakalı makam aracı!

Eruh İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Murtaza Dayanç, Siirt Valiliği'nde İçişleri Bakan Yardımcısı Sabahattin Öztürk'ün başkanlığında yapılan toplantıya, Almanya plakalı zırhlı araç...

Eruh İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Murtaza Dayanç, Siirt Valiliği'nde İçişleri Bakan Yardımcısı Sabahattin Öztürk'ün başkanlığında yapılan toplantıya, Almanya plakalı zırhlı araç ile geldiği görüldü.

DBP'li belediye başkanlığına kayyum olarak atanmasının ardından 12 Kasım 2016 günü Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenlediği terör operasyonunda, Kaymakam Dayanç'a suikast hazırlığında olduğu değerlendirilen şüphelinin de bulunduğu 18 kişi gözaltına alınmasının ardından Dayanç için güvenlik önlemleri artırılmıştı.

Kaymakam Dayanç'ın bugün kullandığı Almanya plakalı makam aracı da güvenlik önlemleri kapsamında kullandığı bildirildi. Kanun Hükmünde Kararname ile Demokratik Bölgeler Partili Eruh Belediye Başkanı İdris Yıldırım'ın 11 Eylül 2016 günü görevine son verilerek yerine Kaymakam Murtaza Dayanç atanmıştı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Marmara Depreminin Tahmini Maliyeti Şoke Etti! On Seneler Sürecek Bir Süreç Bekleniyor!
Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını artırdı
Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!