Kayyum olarak atandı, sosyal medyada bu fotoğrafı paylaştı

11 Eylül sabahı odağından DBP'nin bulunduğu 2 il, 24 ilçe ve 2 beldede toplam 28 belediyeye, 'PKK' ve 'FETÖ' yardım ve destek verdikleri iddiasıyla haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında belediye başkanlarının...

11 Eylül sabahı odağından DBP'nin bulunduğu 2 il, 24 ilçe ve 2 beldede toplam 28 belediyeye, 'PKK' ve 'FETÖ' yardım ve destek verdikleri iddiasıyla haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında belediye başkanlarının yerine yeni görevlendirmeler yapıldı. Kayyum olarak atananlar dün sabah saatlerinde görevlerine başladı.

Ağrı’nın Diyadin İlçe Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Kaymakam Mekan Çeviren 3 katlı belediyenin girişine Atatürk posteri ve pencerelerine de Türkiye bayrakları astırdı. Gece ışıkları yakılan belediyenin önünde duran bir kişinin de bayrak sallarken çekilen fotoğrafı ’Diyadin Belediyesi’ yazısı ile sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

Diyadin’in DBP’li Belediye Başkanı Hazal Aras, bir süre önce gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!