Kaza Yapan Ehliyetsiz Sürücüye Verilen Ceza Dudak Uçuklattı

İnegöl'de meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz bir sürücü kaza yaparken, yaralıya yardım edenlerin çağrısı üzerine sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Ehliyetsiz sürücüye verilen ceza ise dudak uçuklattı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü Mehmet Ç., henüz tescil ettirmediği motosikletiyle evine gitmek üzere yola çıktı. Ancak, kontrolünü kaybederek önce kaldırıma, ardından bir aydınlatma direğine çarptı ve devrildi. Kazada genç sürücü yaralandı ve çevredeki diğer sürücülerin yardımıyla sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücü Mehmet Ç.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 977 TL ceza uygulandı. Motosiklet, olay yerine çağrılan çekici tarafından otoparka götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın neden meydana geldiği ve sürücünün ehliyetsiz olmasının sebepleri üzerinde durulacak. İlgili kurumlar, benzer durumların önüne geçmek için gerekli tedbirleri alacaklar. Bu tür kazaların sıklığını azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak için bilinçlendirme çalışmaları yapılması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Özhaseki: Hatay'daki Deprem Sonrası İnşaat Çalışmaları ve Kentsel Dönüşüm Hakkında Açıklamalar
Fahri Trafik Müfettişliği Yönetmeliğinde Değişiklik: Yeni Kurallar ve Şartlar
Antalya ve Çanakkale'de Organize Suç Örgütü Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında
İstanbul Havalimanı'nda Kargo Uçağı Acil İniş Yaptı: Facia Önlenerek Uçak Kurtarıldı
Takipçi Kazanmak Adına İnsanların Canına Kastetti!