Keçiören'de Halit Fahri Ozansoy İlkokulu'nda Yaşanan Yaralanma Olayında Baba Şüpheli

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Halit Fahri Ozansoy İlkokulu'nda yaşanan yaralanma olayında baba, öğretmen ve okul yönetimini suçlayarak kızının durumunun ihmalkarlık sonucu meydana geldiğini iddia ediyor. Olayla ilgili adli soruşturma devam ederken, çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.

KEÇİÖREN, ANKARA - Keçiören ilçesi Kuşcağız Mahallesi'nde bulunan Halit Fahri Ozansoy İlkokulu'nda 22 Şubat'ta meydana gelen bir yaralanma olayı büyük endişeye neden oldu. İddiaya göre, okul sırasına kafasını çarpan ve fenalaşan 3. sınıf öğrencisi Mira Şahin'in durumu ailesine saatler sonra bildirildi. Şahin'in babası, öğrencinin durumunu okul yönetimi ve öğretmenine bağlayarak suçlamalarda bulundu. Beyin kanaması geçiren çocuk, ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı.

BABA ŞAHİN'İN İDDİALARI

Baba Çağrı Şahin, kızının başına gelen olayı okul sırasına kafasını çarpması olarak tanımlayarak, öğretmenin ve okul yönetiminin sorumlu olduğunu iddia etti. Şahin, kızının okulda baygın bir şekilde bekletildiğini ve sağlık ekiplerine haber verilmediğini belirterek, öğretmenin kızını darp etmiş olabileceğini söyledi. Kızının kafatasında 8 kırık tespit edildiğini ifade eden baba, çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtti.

OKUL YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA YOK

Okul yönetimi, iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, adli sürecin takipçisi olacaklarını belirtti. Baba Şahin, öğretmenin telefonunun kapalı olduğunu ve okula gelmediğini söyleyerek, suçlamalarını sürdürdü. Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasında soğuk rüzgarlar!
Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak