Kemal Kılıçdaroğlu: 13 bin Euro ödediler bana, özellikle bozmadım..

AİHM aracılığıyla Erdoğan’dan aldığı 13 bin Euro’yu özellikle TL’ye çevirmediğini belirten CHP lideri, sebebini “Onu her gördüğünde Hazine’ye verdiği zararı görsün” şeklinde açıkladı.

Adana Çiftçiler Birliği’ni ziyaretinde açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümete yönelik eleştirilerini dile getirdi. Toplantıya Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru ve kentteki bazı çiftçiler katıldı.

Toplantıda çiftçilerin sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, tarıma dair çözüm önerilerini paylaştı. Soruları da yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, çiftçilerin refahı için çalışacaklarını ifade etti.

“13 BİN EURO ÖDEDİLER BANA”

Bir çiftçinin Erdoğan’ın kendisine açtığı tazminat davalarını hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu: “O davaların hiçbir önemi yok. Ben onların tamamını kazanıyorum. Ben hak temelli mücadelemi yaparım ve sürdürürüm, o davaların da tamamını kazanacağım. En son kaybettiğim bir davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde kazandık. 13 bin euro ödediler bana.

“ÖZELLİKLE BOZMADIM, HAZİNE’YE VERDİĞİ ZARARI GÖRSÜN DİYE”

Böylece bankada 13 bin eurom var. Özellikle Türk lirasına çevirmedim. Onu Erdoğan her gördüğünde Hazineye verdiği zararı görsün diye.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'