Kemal Kılıçdaroğlu AKP ile PKK'nın ortak noktasını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu Twiiter hesabından açıklamalarda bulundu. AKP ile PKK'nın ortak noktası CHP'ye saldırmak diyen CHP lideri, IŞİD militanlarının Türkiye'de tedavi ettirildiğini de hatırlatarak...

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu Twiiter hesabından açıklamalarda bulundu. AKP ile PKK'nın ortak noktası CHP'ye saldırmak diyen CHP lideri, IŞİD militanlarının Türkiye'de tedavi ettirildiğini de hatırlatarak "Terör örgütlerini bu milletin başına siz bela ettiniz" ifadeleriyle iktidarı hedef aldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajları şu şekilde;

IŞİD militanlarını Türkiye’de tedavi ettirdiniz. IŞİD'e Türkiye’den katılımlara göz yumdunuz. IŞİD’i bu milletin başına siz bela ettiniz!
FETÖ’yü besleyip, büyüttünüz. FETÖ’ye ne istediyse verdiniz, devleti teslim ettiniz. FETÖ’yü bu milletin başına siz bela ettiniz!
Habur'da PKK'nın ayağına hakimleri siz götürdünüz. PKK şehirleri bombayla doldururken Valilere "operasyon yapmayın" talimatını siz verdiniz!

''PKK terör örgütü değildir'' diyen, şehitlerimiz için “Kelle'' diyen siz değil misiniz? Sizin de PKK'nın da ortak noktası bize saldırmanız.

Başbakan’a soruyorum; “Türkiye’nin bölünme riski var'' diyorsunuz. Bu ülkeyi 14 yıldır kim yönetiyor? Türkiye’yi bu noktaya kim getirdi?

Geçen 14 yıl sonunda siz Türkiye’yi bölmekten söz ediyorsunuz; biz birlikten, beraberlikten ve Türkiye'yi bütünleştirmekten söz ediyoruz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor