Kemal Kılıçdaroğlu ve Ahmet Davutoğlu ortak açıklamalarda bulunuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından iki lider ortak açıklamalarda bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından iki lider ortak açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: 

  • “Birilerinin düşünceyi beğenmiyorum diye taşlarla sopalarla silahlarla saldırmalarını kabul etmiyoruz. İktidar can ve mal güvenliğini sağlamalıdır.”
  • Seyirci olamazlar. Seyirci olamazlar can ve mal güvenliğini sağlamak zorundalar”

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları ise şöyle:

  • Ülkemiz ve insanlık kritik eşikten geçiyor. İki tip insan var. Ortak kader bilincine sahip olarak düşünenler ve insanları ayrıştıranlar.
  • Son günlerde özellikle siyasilere ve gazetecilere dönük olarak fiili saldırılara giden olaylar yaşıyoruz. Şahsen Selçuk Özdağ’a Gelecek Partisi’ne yapılmış bir saldırı değildir. Ülkenin bütün siyasilere yapılmış bir saldırıdır. Eleştirileri beğenmezsek cuma namazına giderken hakarete saldırıya uğrayabilirler mesajı iletilmiştir. Aynı gün iki gazeteci de saldırıya uğramıştır.
  • Aynı anda senkronize bir saldırıya uğramışlarsa bu piyonları harekete geçirenler önemlidir. Sayın Genel Başkan’a teşekkür ediyorum. Bizi korkutamayacaklarını bilsinler.
  • Selçuk Bey yoluna devam ediyor. Yaralanıyor. Ağır kan kaybıyla kaldırılıyor. Kol kemikleri kırılıyor. Belli duyarlı medya hariç haber olarak yer almıyor. Yer alıyorsa da sıradan bir kaza gibi yer alıyor. Dünyanın neresinde olursa olsun haberdir.
  • Herkes yaptıklarıyla yapmadıklarıyla yazılacaktır.

Ayrıntılar geliyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelecek
Arzu Çerkezoğlu “Taksim’e neden girilemedi” sorusunu yanıtladı
"Lükse ve şatafata son vereceğiz"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı aldı
Fatih Erbakan: Belediyeleri Rüşvetten ve İsraftan Arındıracağız