Kemal Kılıçdaroğlu: Dine saygısı olan insan hırsızı, tecavüzcüyü korur mu?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajlarla Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinin ardından AKP'lilerin başlattığı lince bir kez daha sert tepki...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajlarla Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinin ardından AKP'lilerin başlattığı lince bir kez daha sert tepki gösterdi. CHP lideri, "AKP Hükümeti'nden tek bir kişi, Ramazanoğlu'nun "Bir kez rastlanmış olması kurumu karalamak için gerekçe olamaz" sözüne tepki göstermedi" ifadeleriyle Sema Ramazanoğlu'nun Ensar'ı koruyan açıklamarına tepki göstermeyen AKP'lilere yüklendi.  

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajları şu şekilde; 

"Bir haftadır mağduriyet yaygarası koparanlara soruyorum; vicdanlarınızı rahatsız etmesi için böyle bir olaya en az kaç kez rastlanmalıdır?

Dine saygısı olan insan hırsızı, tecavüzcüyü korur mu? Herkes vicdanına bu soruyu sorsun. Vicdanınızın sizi getireceği doğru adres CHP'dir.

Adı 'korumak' anlamındaki vakıfta çocuklara; adında adalet olan parti iktidarında hakka, hukuka tecavüz ediliyor. Bunun hesabını soracağım!

Terörü bitirmek için her türlü desteği veren CHP’yi suçlayacağınıza, oturduğunuz koltukların adam gibi hakkını verin ya da çekin gidin!

Kendi yarattıkları terörü, iktidarda kalmak için kullananlar, verdiğimiz bunca şehidin ve gazinin hesabını tarih önünde mutlaka verecektir!

Yandaş diye hırsıza, tecavüzcüye, iftiracıya, kul hakkı yiyene ses çıkarmayan dilsiz şeytanlar, bilin ki karşınızda hep beni göreceksiniz!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak
Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi