Kemal Kılıçdaroğlu: Dışa bağımlılığımızın sonuçlarını işte bu dönemde görüyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafla buluşmasında Rusya’nın Ukrayna’ya askeri harekâtını örnek göstererek “Dışa bağımlılığımızın sonuçlarını işte bu dönemde görüyoruz. O yüzden kendi enerjimizi kendimiz üretmeliyiz” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, esnafla buluşmasında Rusya’nın Ukrayna’ya askeri harekâtını örnek göstererek "Dışa bağımlılığımızın sonuçlarını işte bu dönemde görüyoruz. O yüzden kendi enerjimizi kendimiz üretmeliyiz" dedi.

Cumhuriyet gazetesinden Sarp Sağkal'ın haberine göre,  Kılıçdaroğlu, dün İstanbul Bağcılar’da esnafla bir araya geldi. Sorunları dinleyen Kılıçdaroğlu’nun ise “enerjide dışa bağımlılığı eleştirdiği” aktarıldı.

Kılıçdaroğlu’nun, Rusya’nın Ukrayna’ya askeri harekâtını örnek göstererek “Enerjide dışa bağlı olmamamız gerekiyor. Dışa bağımlılığımızın sonuçlarını işte bu dönemde görüyoruz. O yüzden kendi enerjimizi kendimiz üretmeliyiz” dediği belirtildi. Toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun “Yenilenebilir enerjiye yönelmeliyiz” vurgusunu yaptığı da aktarıldı. Öte yandan toplantıya katılan esnafın geçim sıkıntısından eğitime kadar pek çok konuda Kılıçdaroğlu’na sorunlarını anlattığı ifade edildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Çöl tozları etkisini bu kez güçlü gösterecek: O bölge için alarm verildi!
OGM memur ve mühendis alımı! Hatay, Bolu, Balıkesir…
ALES sonuçları açıklandı!
Ne etli ekmek ne biberli: Malatya'nın ünlü ekmeği coğrafi tescil aldı!
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizi düşüyor!