Kemal Kılıçdaroğlu elektriği kesilen aileyi ziyaret etti: Hiç birimiz aydınlıkta değiliz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Mamak'ta elektriği kesilen bir aileyi ziyaret etti.

Elektriğe yapılan yüksek zamları protesto amacıyla faturalarını ödemeyen ve elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen aileleri ziyaret ediyor.

Ankara Mamak’ta borcunu ödeyemediği için elektriği kesilen bir aileyi ziyaret eden Kılıçdaroğlu basın mensuplarına açıkllakin yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Elektriği uzun süredir kesilen bir ailedeydik. Aileyi dinledim. Yaşanan trajedi onların kaderi değildi. Eğer Türkiye’de bir aile elektrik borcunu ödeyemiyorsa bir sorun var demektir. Kimse keyfinden ‘elektrik borcunu ben ödemiyorum’ demez. Ya yiyecek, ya da elektrik borcunu ödeyecek. Geliri bu kadar sınırlı. Yemeğini yediği zaman elektrik borcunu ödeyemiyor. Dolayısıyla Türkiye böyle derin bir trajediyle karşı karşıya.” dedi.

Değişime ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Dünyanın değişmesi lazım, Türkiye’nin de değişmesi lazım. Bir değişime ihtiyacımız var. Birlikte yaşamaya ihtiyacımız var. Her evde huzura ihtiyacımız var. Bizim evlatlarımıza, gençlerimize borcumuz var.

Daha güzel bir Türkiye’yi onlar için inşa etmek istiyoruz. Onlara karşı sorumluluğu bütün siyasetçilerin yerine getirmesi lazım. Böyle bir sorumluluktan hiç bir siyasetçi kaçınamaz. Bu milletin karakteri değişimden yanadır. Değişimin garantisi milletin karakteridir. Değişimi gerçekleştireceğiz.” 

"HİÇ BİRİMİZ AYDINLIKTA DEĞİLİZ"

“Bu millet zulme karşı kulaklarını tıkamaz.” diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle noktaladı: ”
"Zulme karşı kulaklarını tıkamadığı için de biz birbirimize emanetiz. Her bir vatandaş, diğer vatandaşa emanettir. Eğer birimiz bir zorlukla karşılaşıyorsak, hiç birimiz rahat değiliz. Eğer bir kişimiz, karanlıkta kalıyorsa hiç birimiz aydınlıkta değiliz."

Kemal Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen aileyi ziyaret etti: "Bir kişi karanlıkta kalıyorsa hiç birimiz aydınlıkta değiliz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti'ye Oy Veren Her 3 Kişiden 1'i Partisini Başarılı Bulmuyormuş!
Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 'ara zam' sorusuna yanıt
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler