Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de... Uçakta bebeği severek yolculuk etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı talibi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne katılmak suretiyle bugün İzmir’e gitti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı talibi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne katılmak suretiyle bugün İzmir'e gitti. Adnan Menderes Havalimanı'nda bekleyen İzmirli yurttaşlar, Kılıçdaroğlu'nu, "Hepimiz Kemal'iz, Hepimiz Adayız" pankartları ile karşıladı.

Kılıçdaroğlu bugün tarifeli bir uçakla Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile beraber İzmir'e geldi. Kılıçdaroğlu uçakta bir bebeği severken anası ile beraber fotoğraf çektirdi. Diğer yolcular ve gençler de sık sık Kılıçdaroğlu ile beraber fotoğraf çektirdiler.

Adnan Menderes Havalimanı'nda bekleyen İzmirli yurttaşlar, Kılıçdaroğlu'nu, "Hepimiz Kemal'iz, Hepimiz Adayız" pankartları; "Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" ve "Gençliğin Umudu Kılıçdaroğlu" sloganlarıyla karşıladı. Bekleyen yurttaşların ellerinde, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının basılmış olduğu kağıt maskeleri tutmaları dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"