Kemal Kılıçdaroğlu: Ülke yönetilemiyor

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde;"Bu memleket bu hale nasıl geldi sorusunu sormuyorsak, biz insan değilizdir. Komşu komşunun külüne muhtaçtır geleneğine sahip bu ülkeyi kimler bu hale getirdi. En büyük...

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde;

"Bu memleket bu hale nasıl geldi sorusunu sormuyorsak, biz insan değilizdir. Komşu komşunun külüne muhtaçtır geleneğine sahip bu ülkeyi kimler bu hale getirdi. En büyük endişem 2017'nin 2016'yı aratmasıdır.Bu işten kimler sorumlu. Bu işten manav mı sorumlu, bakkal mı sorumlu? Her türlü acının yaşandığı ülkemizde kimse sorumluluk almıyor. Anayasada belirtiliyor; sorumlu ülkeyi yönetenlerdir. Başbakan; böylesi terör olayları olacaktır diyor. Öleceğiz demiyor.Bunu her yerde gururla söyleyebilirsiniz; iyi ki bu memlekette Cumhuriyet Halk Partisi var. Türkiye'nin sorunlarını çözmek için yalnızca Cumhuriyet Halk Partisi var."

"Bize oy vermeyen vatandaş mağdur olduğunda onun yanında olanın yalnızca CHP olduğunu kimse unutmasın. Şimdi o vatandaşlara seslenmek istiyorum; elinizi vicdanınıza koyun, gözyaşından bıkmadınız mı.Gencecik çocukları toprağa veren babalara hiç üzülmediniz mi?"

"Başbakan var, bakanlar var, cumhurbaşkanı var ama ülke yönetilmiyor.Çöken bir devlet ile karşı karşıyayız. Terörler mücadele akılla, basiretle, bilgiyle, kültürle olur. Teröre mücadele edemeyen bir hükümet var.Bir terör örgütü ile ideolojik yakınlık kurarsanız başınıza bunlar gelir. Başka bir ülkenin iç işlerine karışmaya senin ne hakkın var.El Nusra ile dialog kurdular. Bunu bu ülkenin Cumhurbaşkanı muhtarlar toplantısında dile getirdi"

"Bu ülkeyi terör örgütlerine teslim ettiniz. Sonra üst akıl dediniz. Bu işin sorumluluğunu alacaksınız,yanlış yaptım diyeceksiniz, istifa edeceksiniz.Sen hükümet değil misin? Hükmedeceksin. Hükmetme kabiliyetini kaybetmişsin. Yapamıyorsan istifa edeceksin."

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir