Kemer Belediye Başkanı Gül'den Bahçeli'ye sert cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisiyle ilgili yaptığı ihraç açıklamasına ilişkin Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül, kişisel Facebook hesabından Bahçeli'ye yeni bir yanıt daha verdi.Bahçeli'ye 200 yılındaki...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisiyle ilgili yaptığı ihraç açıklamasına ilişkin Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül, kişisel Facebook hesabından Bahçeli'ye yeni bir yanıt daha verdi.

Bahçeli'ye 200 yılındaki bir olayı hatırlatan Gül'ün yanıtı şöyle:

"Sayın Genel Başkanım İzmit konuşmasında beni vatan haini gibi gösteriyor. Sene 2000. Irak'ta beş özel harekatçımız şehit edildi. Ben Kemer'den aracıma binip acizane portakallarımı bagaja yerleştirip yola çıktım. Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne başsağlığı dilemeye gittim. Sezai müdür karşıladı. O gün tanıştım kendisiyle. Çok hoşuna gitti kalkıp Kemer'den geldiğim için ama siz Başbakan Yardımcısıydınız. Başsağlığı için bütün liderler gelmişken siz yoktunuz. Benim bayrağa, vatana,cumhuriyete bağlılığımı herkes çok iyi bilir. Saygılar"

AKŞENER GÖNDERİLMEYE ÇALIŞILMIŞ, BİZ GÖNDERİLMİŞİZ ÇOK MU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Twitter’dan kendisiyle ilgili yaptığı ihraç açıklamasına ilişkin Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül, “Ben şahsım adına Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile çalıştığımız her alanda gayet uyum içerisindeydim. Ayrıca bu partiden Meral Akşener gönderilmeye çalışılmış, biz gönderilmişiz çok mu'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan kendisiyle ilgili yaptığı ihraç açıklamasına ilişkin Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül, "Ben şahsım adına Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile çalıştığımız her alanda gayet uyum içerisindeydim. Ayrıca bu partiden Meral Akşener gönderilmeye çalışılmış, biz gönderilmişiz çok mu" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 24 Kasım'da düşürülen Rus Su-24 uçağının pilotu Oleg Peşkov'un ailesine ev vermek istediklerini ifade eden MHP'li olan Antalya'nın Kemerilçesi Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini Twitter'dan açıklamasının ardından Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'den cevap geldi.



"Bu partiden Meral Akşener gönderilmeye çalışılmış ben gönderilmişim çok mu?"

MHP'li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "4-5 aydır partimizi Antalya'da yaşanan turizm krizini anlatıyoruz. Her türlü olayı anlatmamıza rağmen partiden destek alamadık.Antalya'da esnaf, otelci, herkes çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. Son günler Rusya ile kurulan bazı olaylarla barış ortamı geldi. Atılan adımın üzerine herkes birleşti. O adımın üzerine bende bir adım atmak istedim. Kemer'de bulunan esnaf, otel işletmecileri herkese bu düşüncemi ilettim. Düşüncemi memnuniyetle karşıladılar. Ondan sonra da böyle bir adım attık. Partimde bu düşünceye ait fikir yok. Bu olay aslında partimize puan getirecek bir olay ama onlarda bunu idrak edecek fikir yok. Genel başkanımız böyle bir karar almış sağlık olsun. Ben şahsım adına Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile çalıştığımız her alanda gayet uyum içerisindeydim. Ayrıca bu partiden Meral Akşener gönderilmeye çalışılmış, biz gönderilmişiz çok mu" dedi.

Partiden kesin olarak ihraç edilmesi durumunda belediye başkanlığına başka bir partiden devam edeceğini de dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kongre sürecini de bekleyeceğini ve ona göre hareket edeceğini de sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak