Kemerburgaz'da Araç Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Kemerburgaz'da yaşanan trafik kazasında Mustafa Oğuz'un kullandığı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla attı. Oğuz, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı ve yardım bekledi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine ekipler sevk edildi.

Kemerburgaz'da meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Oğuz'un kontrolündeki araç, bilinmeyen bir nedenden dolayı takla atarak ormanlık alana uçtu, ancak sürücü kendi çabalarıyla araçtan çıktı.

Kemerburgaz orman yolunda Mustafa Oğuz'un kullandığı otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı ve ormanlık alana uçtu.

Mustafa Oğuz, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak otomobilin üzerine çıkıp yardım bekledi. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, durumu kontrol altına aldılar.

Kaza sonrası konuşan Mustafa Oğuz, "Önümde araba vardı, normal bir hızda giderken bir anda kontrolü kaybettim ve şarampole yuvarlandım. Neyse ki herhangi bir yaralanma olmadı, kendi çabalarımla araçtan çıktım" dedi.

Kaza anını gören Mehmet Hasar ise, "Yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybetti ve şarampole yuvarlandı. Biz kısa süre sonra olay yerine vardık, Mustafa araçtan çıkmış ve üzerinde oturuyordu. Yardım için ekipler gelene kadar ona destek olduk" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.