Kemer’in futbol kulüpleri tek çatı altında birleşme kararı aldı!

Kemer'de Süper Amatör Küme'de mücadele eden Kemer Belediye Spor, birleşiyor! Antalya 1. Amatör Batı Grubu'nda mücadele eden Kemer 2020 Futbol Kulübü ve Büyükler birleşme kararı aldı.. Kemer'in futbol kulüpleri tek çatı altında..

Kemer'de süper amatör grupta yarışan Kemer Belediye Spor, Antalya 1. amatör-batı grubunda yarışan Kemer 2020 futbol kulübü ve büyükler 2. amatör grupta yarışan Yeşil Kemerspor, Kemer'de aynı çatı altında birleşmeye hazırlanıyor. 

Kemer'i daha üst seviyelere taşımak ve futbolda başarıya ulaşmak için aynı çatı altında toplanma kararı alan kulüp başkanları ve teknik heyet, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
Ziyarette Kemer Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Öner Karagün, Kemer 2020 Futbol Kulübü Başkanı Özcan Balık, Genel Kulüp Başkanı İsmail Özen, Teknik Direktör Cumali Balık, Teknik Direktörler Tayfun Yaz ve Melih Bildiş, Yeşil Kemerspor Kulüp Başkanı Hav Övazer ve Kluba Direktörü katıldı. 

Başkan Topaloğlu, Kemer futbol kulüplerinin tek çatı altında birleşme kararı almasından mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Topaloğlu şunları söyledi: Alınan karar çok doğru bir karardır. Önümüzdeki günlerde bu konuyu tekrar ele alacağız. Kulübün adı, yeni yönetim ve oyuncular gibi konularda fikir alışverişinde bulunuyoruz. "Kemer'imize hayırlı olsun" dedi.

Ziyarette konuşan kulüp başkanları, birleşme sonrasında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu kulübün onursal başkanı olarak görmek istediklerini belirtti. 

Kulüp başkanları, tüm Kemer futbolcularına kulüplere destek veren Başkan Topaloğlu'na teşekkürlerini iletti.

Başkan Topaloğlu, gezinin ardından kulüp başkanları ve yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sergen Yalçın: Antalyaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı ve Yeni Sezona Odaklandı!
Trabzonspor'un Yeni Hedefi: Altay Bayındır Transferiyle Güçlü Kadro Oluşturuyor
Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!