Kenan Doğulu'nun doğum gününe polis baskını şoku yaşadı!

Ünlü müzisyen, komşularına mektup göndererek, oluşabilecek yüksek sesten dolayı anlayış istemişti! Herşeye rağmen polis baskınından kaçamadı! Kenan Doğulu düzenlediği karnaval gibi partiye baskın şoku ile ara vermek zorunda kaldı!

Şarkıcı Kenan Doğulu, dün gece 50'nci yaş gününü kutlamak için özel bir parti düzenledi.

 Doğum günü partisi, kurulmadan önce neden olabileceği gürültüden dolayı komşulara özür dileyen bir mektup göndermişti, ancak parti polis tarafından basıldı.

 Konserleri ve  eğlenceli performanslarıyla adından söz ettiren Kenan Drur, 50'nci yaş gününü dün gece evinde düzenlediği partiyle  kutladı.
Ünlü şarkıcının partiden önce komşularına gönderdiği mektup alkışlandı ancak gece, aralarında Aşkı Memnu aktörlerinin de bulunduğu ünlülerin de ilgisini çekti.
 Kalabalık bir partiye ev sahipliği yapan Kenan Doğulu, olası gürültü nedeniyle komşularına mektup göndererek şunları söyledi: ``Bu Cuma, eşim, arkadaşlarım ve ailem 50.yaş günümü kutlamak için bahçemde toplanacaklar.
"Her zamankinden biraz daha kalabalık olacak, dolayısıyla tabii ki konuşmalardan ve müzikten çok fazla gürültü olacak. Haline gelmek.
 Şimdiden özür diler, gece boyunca sabrınızı ve anlayışınızı rica ederiz.
 Olası ihtiyaç, uyarı veya yardım için bizimle iletişime geçmeniz gerekiyorsa lütfen Güvenlik Koordinasyon Müdürümüz Vahdet Bey ile iletişime geçin. Katılmak isteyen herkes davetlidir. Listeye eklenmek için adınızı gönderin."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.