Kenan İmirzalıoğlu hayatındaki en büyük şoku yaşadı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının başarılı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu geçen programda hayatının şokunu yaşadı. Yarışmacı öyle bir cevap verdi ki...

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunucu koltuğunda oturduğu Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı.

Programa katılan kadın yarışmacı bilemediği o soruyla beraber gündeme deprem etkisi yarattı. Bazı yarışmacıların gülerek bazılarının ise hüzünle ayrıldığı yarışmadan o yarışmacı, büyük bir üzüntüyle ayrıldı. Kim Milyoner Olmak İster programına İstanbul’dan katılan Sinem Demircan Karadağ, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduğunu ifade etti. Kendinden sonuna kadar emin olduğunu belirten yarışmacı, gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Bilemediği o soruyla beraber Kenan İmirzalıoğlu bile şaşkınlığına engel olamadı.

Kendinden son derece emin olduğunu dile getiren Sinem Hanım, Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında sorulan ilk iki soruya doğru yanıt verdi. Üçüncü soruya geldiğinde ise Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya, "Zeki Müren'in seslendirdiği, "Uçan kuşlar martılar /yeşil tatlı bir bahar / gülen şen sevdalılar vardı" sözlerinin geçtiği şarkının adı nedir?" sorusunu sordu

Kendinden çok emindi

Programa daha ilk geldiğinde 10. soruyu görmeyi hedef alan Sinem Hanım kendisine sorulan, "Zeki Müren'in seslendirdiği, "Uçan kuşlar martılar /yeşil tatlı bir bahar / gülen şen sevdalılar vardı" sözlerinin geçtiği şarkının adı nedir?" soru karşısında cevabından emin olduğu halde yanlış cevap verdi. Üç joker hakkı olmasına rağmen soruya doğru yanıt veremeyen kadın yarışmacının şaşkınlığı geceye adeta damga vurdu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun kendisine sorduğu soruya “Bitmeyen Şarkı” cevabını veren Sinem Hanım, yanlış cevaplamasının ardından 1.000 TL’lik para ödülünü alarak yarışmaya veda etti. Yarışmacının şaşkınlığı geceye damga vururken milyonlarca kişi büyük bir şaşkınlık yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!