Kenan İmirzalıoğlu, İddialı Bir Projeyle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

Uzun bir süre televizyon projelerinden uzak kalan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni bir dizi ile ekranlara dönüş yapmayı düşünüyor. İmirzalıoğlu'nun, bu süreçte görüştüğü ve sıcak baktığı proje ise belli oldu.

Bir süredir televizyon dizilerinden uzak kalan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, son olarak "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasıyla seyirciyle buluşmuştu. İmirzalıoğlu, yarışmadaki koltuğunu Oktay Kaynarca’ya devrederek yeniden dizi projeleri için görüşmelere başladı.

Hayranlarının heyecanla beklediği geri dönüşü için adımlar atan İmirzalıoğlu, geçen yaz Yavuz Turgul'un kaleme aldığı "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" dizisi ile anlaşma sağlamış, ancak senaryoda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle projeden ayrılma kararı almıştı. Bunun ardından Ay Yapım'dan gelen bir teklif ile Yılmaz Şahin’in "İşgal Günlerinde Aşk" dizisi için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Ancak İmirzalıoğlu, bu teklifi de kabul etmedi. Sonrasında Ay Yapım, ünlü oyuncuya yeni bir proje sundu: "Serçe". Kenan İmirzalıoğlu bu projeye sıcak bakıyor. Sema Ergenekon'un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturacak.

Kenan İmirzalıoğlu'nun ilgiyle beklenen bu yeni dizisi, bir polisin hikâyesi etrafında dönecek. Ünlü oyuncunun kariyerinde yer alacak bu iddialı proje, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.