Kenarda 300 bin TL'si olanlar konut sahibi olabilecek: 2+1 fırsatı duyuruldu

TOKİ'nin resmi web sitesinde yayımlanan güncel projelere göre, vatandaşlara aylık 9 bin TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bu fırsat kapsamında, kura yöntemiyle seçilen kişilerin, 377 bin TL peşinat ödemeleri gerekiyor.

TOKİ'nin resmi web sitesinde yayımlanan güncel projelere göre, vatandaşlara aylık 9 bin TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bu fırsat kapsamında, kura yöntemiyle seçilen kişilerin, 377 bin TL peşinat ödemeleri gerekiyor. Peşinat ödendikten sonra, kalan bedel 120 ay vadeli ödeme planıyla aylık 9 bin TL taksitlerle ödenecek.

Son dönemde yürürlüğe giren projeleriyle birçok kişinin ev sahibi olma hayalini gerçekleştiren TOKİ, özellikle Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde dikkat çekici projelere imza atıyor. Bu projelerde, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulmakta. Şereflikoçhisar'daki projelerde konut sahibi olabilmek için 377 bin TL peşinat ödenmesi gerekiyor ve geri ödeme süreci 120 ay vadeyle yapılandırılmış.

Başvurular Halk Bankası'nın Ankara Şereflikoçhisar Şubesi'nden ya da e-Devlet üzerinden yapılabilir. Ancak, başvuruların 26 Eylül tarihinde sona ereceği hatırlatılıyor. TOKİ, önümüzdeki dönemde Türkiye genelinde birçok şehirde yeni projeler geliştirmeyi planlıyor ve bu projelerle konut sahibi olma fırsatını daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.