Kendi evlerinin bahçesinde bira içen 6 kadına bahçeye dalan 5 erkek saldırdı: “Ya içkileri kaldırın ya da masa

İstanbul’da evlerinin bahçesinde bira içen kadınlar bir grup erkeğin saldırısına uğradı. Kadınları darbeden erkeklerin “Ya bu içkileri masadan kaldırın ya bu masayı ve sizi dağıtacağız” dedikten sonra saldırdığı öğrenildi.

Esenkent Bahçeşehir’de dün meydana gelen olayda iddiaya göre apartmanlarının bahçesinde bira içen 6 kadın ve sesler sonrası olaya dahil olan kalp hastası 60 yaşındaki erkek, bir grup erkeğin saldırısına uğradı.

Olayı Twitter hesabından duyuran Dila Coşkun isimli kadın, 25 yılı aşkın senedir oturduğu binada bira içmelerini gerekçe gösteren 5 erkeğin saldırısına uğradı. İddiaya göre bahçeye dalan erkek grubu “Ya bu içkileri masadan kaldırın ya bu masayı ve sizi dağıtacağız” dedikten sonra saldırdı. Kalp hastası olan 60 yaşındaki erkeğin saldırıda ayağı kırıldı.

Yüzü gözü kanlar içinde kalan kadınlar seslerini duyurmak için o anları Twitter’dan paylaştı. Paylaştığı video ve görseller kısa sürede binlerce kişiye ulaşan Dila Coşkun daha sonra paylaşımını delil niteliğinde olduğu için avukatının silmesini istediğini belirterek “Arkadaşlar videolar delil niteliğinde olduğu için şu an silmek zorundaymışım tweeti ama maalesef hak yerini bulamazsa tekrar desteğinizi istemek durumunda kalıcam şu anki desteğiniz için çok teşekkür ederim hastanedeki yakınımın durumu daha belli değil” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İYİ Parti'de istifa depremi: O ilçede yönetim düştü!
Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
Ankara'da Ekmeğe Yapılan Zam Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu
Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
Kütahya'da Dedikodu Tartışması Kanlı Bitti: 2 Kişi Hayatını Kaybetti