"Kendime layık damat bulamıyorum" diyen sosyal medya fenomeni Kübra Aykut intihar etti

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de kendi evinin 5'inci katından atlayarak intihar...

"Kendime layık damat bulamıyorum" sözleri ile kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de kendi evinin 5'inci katından atlayarak intihar etmiş bulundu İntihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Olay, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bulunan bir lüks sitede meydana geldi. "Kendime uygun bir damat bulamıyorum" diyerek kendi düğününü yapan TikTok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı dairenin 5. katından atlayarak intihar etti. Site güvenliği durumu hemen polis ekiplerine bildirdi ve olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri, Kübra Zor'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Vefat eden Kübra Zor'un cenazesi özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. İntiharından önce bir mektup bıraktığı öğrenilen Aykut'un ölümüyle ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

DURUMU ÖĞRENEN DİLAN POLAT HASTANEYE GELDİ

Yaşanan olayın ardından sosyal medya fenomeni Kübra Zor'un cenazesi özel bir hastanenin morguna götürüldü. Durumu öğrenen Dilan Polat, naaşın bulunduğu hastaneye giderek bir süre burada bekledi. Polat, konuya dair bilgi almak için hem polis ekipleriyle hem de hastane yetkilileriyle görüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.