"Kendine Muhabir" kanalı paylaştı: "Sadece Selman Öğüt mü sanıyosunuz?" (VIDEO)

Youtube üzerinden yayın yapan Kendine Muhabir kanalı kendilerine ait sosyal medya platformu Twitter üzerinden dikkat çeken bir röportajlarını paylaştı.

Selman Öğüt'ün Mustafa Kemal Atatürk ve Atatürkçülük/Kemalizm için söylediği skandal sözlerin ardından Youtube üzerinden yayın yapan Kendine Muhabir kanalı kendilerine ait sosyal medya platformu Twitter üzerinden dikkat çeken bir röportajlarını paylaştı.

Söz konusu görüntülerde Kendine Muhabir kanalı mikrofonlarına konuşan Antalyalı bir vatandaşın "Bana Mustafa Kemal'den bahsetme, Mustafa Kemal kim ya" dediği ve muhabirin "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bahsedeyim" demesi üzerine " Tabi bahsedebilirsin. Müslüman bir adam, Ayasofya'yı açmış bir adam. Fatih'in vakfiyesini yerine getirmiş bir adam kötü olabilir mi ya?" şeklinde konuştuğu görüldü. 

Aynı vatandaş paylaşılan görüntülerde spor salonlarının arkasında FETÖ benzeri bir örgütün olduğunu da iddia ederken insanlara 'çıplak gezme'nin dayatıldığını iddia etti.

Kendine Muhabir kanalı ise bu görüntüleri, "Sadece #SelmanÖğüt mü sanıyosunuz? Burası Antalya'nın kalbi Kapalıyol caddesi... kamera arkasında röportajı izleyen 10'a yakın vatandaştan hiç ses çıkmadı. #Atatürk ve Türklüğe düşman oldukları gibi Türk olan herkesi vatan haini zannediyorlar. varın gerisini siz düşünün." notuyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!