Kendini Hazreti Meryem ilan etti

Sosyal medyada bir kadın grubunun içinde beyaz giyinen genç bir kadının görüntüsü 'Ben Hz. Meryem' demiş gibi yayıldı.

Sosyal medyada gösterilen bir videoda "Bir kadın Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan etti" haberi sonrasında çok sayıda kötü yoruma maruz kalan Kübra Acardı, "Videoyu tur şirketi çekmişti, tüm tur şirketleri kendi sayfalarından kafileleri paylaşmak için çekerler. Nasıl bir algı bu anlamıyorum"  diye konuştu.

Beyaz giyinmiş tesettürlü genç bir kadın ortalama 20 kişilik bir kadın grubuyla yürümesi sosyal medyada yayıldı ve üstünde de "Ben Hz. Meryem" yazıyordu. Twitter’da gündem olan o videodaki kadının kim olduğu bilinmiyordu fakat sosyal medya kullanıcıları görüntüleri adeta yorum yağmuruna tuttu.

Gündem olan kadın 32 yaşındaki Kübra Acar’dı ve Ayliz Organizasyon adlı bir şirketi vardı. Geçen ay umreye gitmişti, bu görüntüler de o ziyarete aitti.

10haber'den Buse Çelebi'ye konuşan Kübra Acar, yaşananları şu sözlerle söyledi: "Nasıl bir algı bu anlamıyorum bu. Sen Allah’ın huzurundaki birine şeyh muamelesi yapamazsın. Videonun üstünden geçmiş bir ay, kırpmışlar, kesmişler üzerine yazı yazmışlar. Yani inanamıyorum. Videoyu tur şirketi çekmişti, tüm tur şirketleri kendi sayfalarından kafileleri paylaşmak için çekerler. Ben de onlardan aldım fakat onlar paylaşmamıştı ben paylaştım. Bu son videoyu yapanların niye böyle bir şey yaptıklarını anlamadım. Yasal haklarımı kullanacağım."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada