Kendini Köpeğe Dönüştüren Japon Yine Dikkat Çekti

Köpek kostümü yaptırarak kendini köğeke benzemek için 12.480 pound harcayan Japon adam, gerçek bir köpek ile video çekti.

İnternette her gün şaşırtıcı şeyler görüyoruz ve bunlardan biri de kendini köpeğe dönüştürmek için servet harcayan Japon bir adam. İşte tüm detaylar.

 Bu tuhaf etkileşimlerinin videosu da sosyal medyada viral oldu. Videoda, kendisine dostça yaklaşmaya çalışan adamı gören köpeğin havlaması görülüyor. Ancak köpek şüpheci olmaya devam ediyor ve havlamayı kesmiyor. Birkaç saniye sonra, kendisini tuhaflıklarıyla baş başa bırakarak olay yerinden uzaklaşan köpeğin tepkisi kullanıcıların dikkatini çekti. Video”Köpeğin gerçekçi bir köpek kostümü görünce verdiği tepki” başlığıyla paylaşıldı.

İlginizi çekebilir: Timsah eğitmeni hayvanlara cinsel istismar ile suçlandı!

Yalnızca ilk adı Toco ile tanınan adam, geçen yıl kendini köpeğe dönüştürmesi Zeppet ile çalışmıştı. Zeppet heykeller ve kostümler yapmasıyla tanınan bir marka. Yapımı 40 gün sürdü ve sonuç YouTube kanalı @I_want_to_be_an_animal’da paylaşıldı. Bay Toco daha önce kostümü en sevdiği ancak ölen köpeğinden esinlenilerek yapıldığını, çünkü onu giydiğinde gerçek göründüğünü düğündüğünü söylemişti. Ağustos ayının başlarında Japon çıkış Mynavi ile yaptığı röportajda şunları söyledi. “En sevdiğim dört ayaklı hayvanlar, özellikle de sevimli olanları. Bunların arasında gerçekçi bir model olacağını düşünerek köpeğe karar verdim ve 12.480 pound harcadım.” Harcanan paranın miktarı açıkçası kostümü yaptırmaya değdi mi değmedi mi sorusunu akıllara getiriyor ancak kendini köpeğe dönüştüren Tomo bu durumdan memnun görünüyor.

Apple iOS 17.3’ün Cihaz Koruması, iPhone Hırsızlarının Hayatını Zorlaştıracak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

App Store'da gösterilen uygulama ile PlayStation'ın efsane oyunları iPhone'lara geliyor!
X'te (Twitter), Engellenen Kullanıcıların Yanıt Verebilmesine İmkan Tanıyan Yeni Güncelleme
Çocukları internette güvende tutmanın yolları nelerdir?
Oyun tasarımında persona: Meğer bu yüzden oyun bağımlısı oluyormuşuz!
Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var