Kendini peygamber ilan etti! Vaftiz sırasında timsahlara yem oldu

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, kendini peygamber ilan eden bir kişi, Apel bölgesinde gerçekleştirdiği vaftiz sırasında timsahların saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde bir kişi, kendini peygamber ilan ederek gerçekleştirdiği vaftiz töreninde timsahların saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olay, Apel bölgesindeki nehirde meydana geldi.

SAHTE PEYGAMBERİN DRAMATİK SONU

48 yaşındaki sahte peygamberin vaftiz sırasında timsahlar tarafından parçalanması, bölgede büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Polis Sözcüsü Malesela Ledwaba, timsahların saldırısı sonucu sahte peygambere ait ceset parçalarının nehirde bulunduğunu belirtti

DİNİ TÖRENLER İÇİN UYARI: TEHLİKE ALTINDA OLAN BÖLGELERDEN KAÇININ

Yetkililer, bölgedeki dini liderlere ve yerel sakinlere yönelik bir uyarıda bulunarak, nehirlerde, derelerde ve barajlarda dini törenlerin yapılmaması konusunda hassasiyet çağrısı yaptı. Olay, Afrika'da vahşi hayvan saldırılarının yerleşim yerlerinde yaşanan tehlikeleri bir kez daha gündeme getirdi.

Afrika genelinde her yıl, vahşi hayvanların yerleşim yerlerini işgal etmeleri sonucu yüzlerce kişi hayatını kaybediyor. Bu olay, insanların vahşi doğa ile etkileşimindeki risklere dikkat çekiyor ve yerel halkın bu tür tehlikelerden korunması için alınması gereken önlemleri bir kez daha vurguluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bir gazeteci ve birçok kişinin hayatını kaybettiği bildirildi
Güneş yüzeyinde patlama: Şiddetli jeomanyetik fırtına bekleniyor!
ABD'den açıklama: "İsrail, Gazze’de uluslararası hukuku ihlal etti demek makul"
Kuzey yarım küre için güçlü bir jeomanyetik fırtına uyarısı yapıldı!
ABD, Ukrayna'ya yönelik 400 milyon dolarlık yeni yardımı duyurdu